Home

 

 

 

 

Zorg voor Brabant | Zeeland

BroedplaatsZ

Welkom bij BroedplaatsZ. De naam van de nieuwe community van Zorgbelang Brabant | Zeeland. De plek waar het broedt, waar het gebeurt. De letter B staat voor Brabant de letter Z voor Zeeland. Dit platform is voor alle Brabanders en Zeeuwen die zich samen met ons willen hardmaken voor een mensgerichte en inclusieve samenleving. 

 

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder!"

 

 

                        

 

 

Thema's 

Het eerste thema op deze community is Zelfzorg en Corona. Een thema gericht op meedoen, ondanks het Covid-19 virus wat ons al sinds begin 2020 in de greep houdt. In maart wordt hier het thema Positieve Gezondheid aan toegevoegd. Waar centraal staat dat gezondheid een middel is voor en zinvol bestaan. 

Door jezelf aan te melden voor BroedplaatsZ help jij Brabant en Zeeland meer mensgericht en inclusief te maken.  Laat je inspireren, deel het laatste nieuws, praat mee of stel een vraag. Zo laat jij samen met andere mensen uit je provincie weten waar die behoefte precies ligt.

Liever besloten samenwerken? Dat kan ook. Klik dan hier om contact op te nemen met de communitymanager 

Meld je aan!

 

 

 

Hoe werkt het? 

Wat is BroedplaatsZ? Hoe werkt het platform? Waar kan ik me inloggen? De meest gestelde vragen en uitleg over het platform vind je hier.

   

 

 

 

 

 


 

Laatste nieuws 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"212888,217413"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":false,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Over ons 

Benieuwd naar wie er achter dit platform zitten? Op zoek naar iemand om mee te sparren op een specfiek thema? Hier vind je meer informatie 

Lees meer
 
 

 

 

 

 


 

 
 

 

Onze locaties: 

 Ringbaan Zuid 44
        5022 PN  Tilburg
        E: info@zorgbelang-brabant.nl
        T: +31 (0) 13 594 21 70
 Stationsplein 21
        4461 HP Goes
        E: info@zorgbelang-zeeland.nl
        T: +31 (0) 113 203 200

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen